Reisul Ulemaja uron Muftininë e Kumanovës për vakufet e reja

Të mërkurën më 14.12.2022, Reisul Ulema H. Shaqir ef. Fetai vizitoi Muftininë e BFI – Kumanovë në krye me Muftiun H. Abedin ef Imeri me bashkpuntorë.
Reisul Ulemaja përveç tjerash uroi Muftiun për themelimin e vakufeve të reja tri parcela – vakufe shumë të rëndësishme dhe në vende kyqe të qytetit për ardhmërinë e Muftinisë së Kumanovës dhe besimtarëve në përgjithësi, njiherit i dha përkrahje në menaxhimin e tyre. Reisul Ulemaja u shoqërua nga Z. Irsal Jakupi, Dr. Abdulkerim Iseini, Ismet ef. Ademi dhe Z Xhelal Memedi.

Comments are closed.