Reisul Ulemaja uron Ambasadorin e ri të Kosovës, z. Florian Qehaja

Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame të RMV, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai e ka uruar Ambasadorin e ri të Republikës së Kosovës në vendin tonë, Ekselencën e tij, z. Florian Qehaja, duke i dëshiruar mirëseardhje dhe suksese në misionin diplomatik, në Repiublikën e Maqedonisë së Veriut,
“Ekselenca juaj, z. Florian Qehaja
Kam kënaqësinë që në emrin tim dhe në emër të Bashkësisë Fetare Islame të RMV, përzemërsisht t’u dëshiroj mirëseardhje në vendin tonë dhe shumë suksese në misionin tuaj diplomatik si përfaqësues i Republikës së Kosovës në Republikën e Maqedonisë së Veriut.
Urojmë që edhe në të ardhmen, marrëdhëniet bilaterale mes dy vendeve tona mike, me sukses të vazhdojnë rrugëtimin e përbashkët Euro-Atlantik, për të mirën e përbashkët të qytetarëve në të dyja anët e kufirit.
Me respekt
Reisul Ulema, H. Hfz. Shaqir ef. Fetai”
 

Comments are closed.