Reisul Ulemaja uron Ali Ahmetin për 20 vjetorin e BDI-së

Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame të RMV, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai mori pjesë në Jubileun e 20 vjetorit të themelimit të BDI-së, me ç’rast përcolli urimet e sinqerta Kryetarit z. Ali Ahmetit dhe bashkpuntorëve të tij, për sukseset e deritanishme, duke u deshiruar një rrugëtim të mirëfilltë me shume suksese në të ardhmen.

Comments are closed.