Reisul Ulemaja u takua me Dr. Muhamed Muhtar Xhum’a

Të premten më 23.09.2022 Ministri për çështje fetare në Qeverinë e Egjyptit si dhe organizatori i Konferencës ndërkombëtare në Kairo Dr. Muhamed Muhtar Xhum’a mbajti një takim miqësor me pjesmarrësit në këtë Konferencë ku morrën pjesë një numër i konsiderueshëm i pjesmarrësve, ndër të cilët edhe Reisul Ulema i BFI e RMV H. Hfz Shaqir ef Fetai, i shoqëruar nga Drejtori i sektorit për marrëdhënie me botën arabe, H. Ismet ef. Ademi.
I nderuari Ministër falënderoi mysafirët dhe mbajti nje fjalim të shkurtër ku preku disa nga çështjet që kanë të bējnë me rrjedhat e Islamit në Botë si dhe roli i konferencave në shpjegimin e Islamit konform rrjedhave të kohës dhe vendit. Në diskutim u kyqën edhd personalitete të mirënjohura të botës islame.

Comments are closed.