Reisul Ulemaja takon përgjegjësin e DAP Gostivar

Në vazhdën e vizitave dhe takimeve të Kryetarit të Bashkësisë Fetare Islame Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai nënvizojmë edhe një vizitë konstruktive dhe e dobishme nga Përgjegjësi i Drejtorisë e të Ardhurave Publike në Gostivar Z. Fikret Zenuni, me të cilin Reisul Ulemaja bisedoi gjerë e gjatë për një bashkëpunim të mirëfilltë si dhe një falënderim për aktivitetet e tij në sfera të ndryshme. Atë e shoqëronin afaristë dhe aktivistë të mirënjohur: Z. Arsllan Kreçi dhe Z. Sebajdin Shabani. Zoti i bekoftë me të mira.

Comments are closed.