Reisul Ulemaja takon kontribuuesit e xhamisë së Uillit

Një takim të këndshëm me dy aktivistët e mirënjohur të çështjes fetare dhe kombëtare në Zvicër dhe në vendin tonë Z. Zibo Zendeli nga Debreshi i Gostivarit dhe H. Sami Mustafa nga Kumanova, pati Kryetari i BFI, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, të martën më 07.06.2022.
Kreu i BFI takoi mysafirët të cilët janë kontribuues të njohur në ndërtimin e Xhamisë së Uillit në Zvicër dhe i uroi shkuarjen në Haxh dhe i falënderoi për kontributin e dhënë. Zoti i shpërbleftë

Comments are closed.