Reisul Ulemaja takon dy aktivistë të spikatur në organizimin e jetës fetare

Kryetari i BFI e RMVM Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai priti dy bashkëpuntorë të spikatur në organizimin e jetës fetare H. Ibrahim ef. Abdurahimin, imam i Çegranit, ish nënkryetar i Kuvendit të BFI dhe disa mandate anêtar i kryesisë së Muftinisë së Gostivarit dhe H Zekerija ef Bajarani, imam i fah. Gradec, ish anëtar i Kuvendit të BFI dhe anëtar i Muftinisë së Gostivarit. Aktivistë të dëshmuar në jetën fetare islame dhe më gjërë me të cilët Kryetari i BFI e RMV kaloi çaste të mira në selinë e Rijasrtit të BFI duke këmbyer mendime dhe përvoja.

Comments are closed.