Reisul Ulemaja takoi dy aktivistë të mirënjohur

Kryetari i BFI të RMV, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai priti në vizitë Z. Vullnet Pishtari, aktivist i mirënjohur nga Shqipëria, aktiv në të gjitha trojer shqiptare dhe në Perëndim dhe H. Llukman Lamallari, aktivist i mirënjohur i jetës fetare dhe kombëtare në Qendrën e Bulle në Friburg të Zvicrës, dikur edhe Kryetar i kësaj Qendre.
Reisul Ulemaja i uroi për sukseset e tyre dhe kobtributin që japin edhe në BFI të RMV dhe u shpjegoi për ecuritë dhe rrjedhat e BFI si dhe sfidat e kohës.

Comments are closed.