Reisul Ulemaja takoi Ambasadorin e Italisë në RMV

Të mërkurën më 12.10.2022, Kryetari i BFI, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai pati një takim shumë të rëndësishēm me Ambasadorin Italian në RMV Z. Andrea Silvestri. I shoqëruar nga drejtori për marrëdhënie me BE Z. Mustafa Dauti, në takim biseduan për bashkpunimin e ngushtë si dhe për organizimin e bashkatdhetarëve tanë me punë nē Itali. Ambasadori falënderoi për vizitën dhe tregoi përshtypjet e mira që ka për bashkatdhetarët tanë me çka paraqesin element konstruktiv në shoqërinë Italiane.
Gjithashtu u bisedua edhe për përpjekjet për organizimin e jetës fetare dhe punën e madhe që bëjnë bashkatdhetarët tanë në këtë sferë për të qenë respektabil në të gjitha sferat e aktivitetit të tyre në Krye me BFI e Italisê e udhëhequr nga Kryetari i saj Dr. Reshat ef. Ibishi.

Comments are closed.