Reisul Ulemaja priti H. Reshat ef. Ibishin

Të martën, më 27.07.2021 Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame në RMV, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai e priti në vizitë të BFI e RMV, Kryetarin e Bashkësisë Islame të Italisë, H. Reshat ef. Ibishin me ç’rast u bisedua gjerë e gjatë për shumë çështje që kanë të bëjnë me organizimin e jetës fetare në Evropë, e posaçërisht në Itali. Ishte një takim konsultativ dhe kaloi në një ambient miqësorë dhe në frymën e bashkëpunimit të ndërsjellë.

Comments are closed.