REISUL ULEMAJA PERSONALISHT BËRI PËRCJELLJEN E HAXHINJVE

(SHQ. МКД. TUR.)

Të hënën, në ora 02.05 min. në Aeroportin e Shkupit Kryetari i BFI, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai përcolli dhe uroi rrugë të mbarë grupit të parë të haxhilerëve të BFI që u nisēn për në vendet e shenjta. Ai u shprehu mirënjohje Drejtorit të doganave Z. Muharrem Hasanit për pritjen dhe ndihmën që e dha deri në brendinë e Aeroplanit që edhe njiherë në emër të BFI t’ju shprehim rrugë të mbarë. Poashtu, të hënën në mënyrën më tē mirë udhetoi edhe grupi i dytë në ora 11.50 min. Deri më tani gjithçka po shkon sipas parashikimeve.
***
РЕИСУЛ УЛЕМА ЛИЧНО ГИ ИСПРАТИ АЏИИТЕ
Понеделникот, во 02.05 мин. на скопскиот аеродром Претседателот на ИВЗ, Реисул Улема Х.Хфз. Шаќир еф. Фетаи ги испрати лично и им посака среќа на првата група аџии на ИВЗ кои заминаа во светите места. Тој изрази благодарност до Директорот на Царината, г-дин Мухарем Хасани, за приемот и помошта што ја даде во внатрешноста на Авионот, за уште еднаш во име на ИВЗ да се поздрави со аџиите. Исто така, во понеделник, втората група патуваше на најдобар начин во 11.50 мин. Засега се се одвива според прогнозите.
***
REİS UL ULEMA, HACI ADAYLARINI UÇAKTA ŞAHSEN UĞURLADI
İDB Başkanı Reis ul Ulema H.Hfz. Şakir ef. Fetai, 27 Haziran Pazartesi günü, saat 02.05’te, kutsal topraklara hareket edenn ilk hacı kafilesini Üsküp havaalanında bizzat uğulayarak kendilerine iyi yolculuklar diledi. Başkan Fetai, Makedonya hacı adaylarını İDB adına uçak içinde uğurlama imkanı sağlaması nedeniyle, Gümrük Genel Müdürü Muharrem Hasani’ye teşekkürlerini sundu. Pazartesi günü ikinci hac kafilesi de saat 11.50’de en iyi şekilde Suudi Arabistan’a hareket seyahat etti. Şimdilik her şey planlamaya göre en iyi şekilde devam etmektedir.

Comments are closed.