Reisul Ulemaja në mbledhjen e FSHI

Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame të RMV, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, të enjten më 16.06.2022 përcolli me kujdes mbledhjen e Fakultetit të Shkencave Islame i shoqëruar nga Drejtori për çështje fetare në Rijasetin e BFI të RMV, Prof. Jusuf ef. Zimeri dhe Shefi Kabinetit Dr. Abdulkerim Iseni.
Mbledhjen e udhëhoqi Dekani i FSHI Prof. Dr. Shaban ef. Sulejmani dhe në të u diskutuan shumë çështje me rëndësi për rrjedhën e punëve në këtë institucion me peshë.
Porosia e Reisul Ulemasë H. Hfz. Shaqir ef. Fetait në këtë mbledhje ime ishte që ky Institucion të vazhdojë zhvillimin e vet konform vlerave shkencore me qëllim të ngritjes së nivelit mësimor e shkencor në këtë vatër të rëndësishme arsimore në vendin tonë.

Comments are closed.