REISUL ULEMAJA NË LAJMET QENDRORE TË ARABISË SAUDITE

Me rastin e takimit të Reisul Ulemasë H. Hfz. Shaqir ef. Fetai në Kairo të Egjiptit me Ministrin e vakfit të Mbretërisë së Arabisë Saudite, Shejh Dr. Abdulatif Abdulaziz Al Shejh, në të cilin Kryetari i BFI i uroi Ditën Nacionale të Mbretërisë së Arabisë Saudite, lajmi u dha edhe në lajmet qendrore të Mbretërisë së Arabisë Saudite, në një kronikë speciale për këtë ngjarje.
Në këtë takim, Reisul Ulemaja gjithashtu u falënderua për rregullin e shkëlqyeshëm të haxhit të sivjetmë dhe vizitën në të ardhmen.
Kronika në vijim:

 

https://www.facebook.com/bfinmk/videos/592254469348749

Comments are closed.