REISUL ULEMAJA NË AKADEMINË SOLEMNE ME RASTIN 114 VJETORIT TË KONGRESIT TË MANASTIRIT

Të martën më 22. Nëntor 2022, Kryetari i BFI i RMV Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai mori pjesë në Akademinë solemne me rastin e 114 vjetorit të Kongresit të Manastirit dhe me rastin e Festës së Madhe ” 22 Nëntor – Dita e Alfabetit”.
Prezencë masovike të personaliteteve të shumta të sferave të ndryshme politike, shkencore, diplomatike, ekonomike, dhe shumë të tjerë nga Kosova dhe Shqipëria.
Fjalime përshëndetetën Z.Ali Ahmeti, Z. Talat Xhaferri, Z. Dimitar Kovaçevski, Z. Artan Grubi dhe Z. Ilir Shaqiri.
Në fund u prezentua edhe kënga dhe spoti ” Kongresi i Manastirit” i realizuar nga këngtari i njohur shqipëtar Z. Ilir Shaqiri.
Në fund Reisul Ulemaja shprehu urime të ndërsjella me personalitete të ndryshme.
Urimi “22. Nëntori – Dita e Alfabetit”.
Qoftë e bekuar.

Comments are closed.