REISUL ULEMAJA BËRI PARAQITJEN E LIGJERATËS NË KONFERENCËN NDËRKOMBËTARE NE KAIRO

Të dielën më 25.09.2022, Kryetari i BFI e RMV bëri paraqitjen e ligjëratës së tij në seancën e V – Pestë të Konferencës ndërkombëtare që mbahet në Kairo të Egjiptit nën organizimin e e Ministrit të Ministrisë së vakfit të Qeverisë së Egjiptit, Shkëlqësisë së tij Dr. Mahmud Muhtar Xhumah.
Seanca u zhvilua nën udhëheqjen e Shejh Sami Sherif- Dekan në Fakultetin e Gazetarisë në Kajro me pjesmarrje të : Shejh Halid el Xhundi, anëtar i Keshillit të lartë për çështje islame të Egjyptit, Dr. Hasan Musa, Sekretari Gjenetal i institutit të vakfit për da’ ve dhe lidhje në Suedi, Shejh Shaban Ali – Mufti i Burundit Shejh Ahmed Sulejman, Antar i Këshillit tē lartë për çështje Islame të Egjiptit.
Seanca zgjati plotë një orë e gjysëm. Mendimet e dalura nga kjo seancë nxitën interesim të madh në mesin e të pranishmive.

Comments are closed.