REISUL ULEMA VIZITOI MUFTININË E STRUGËS

Kryetari i BFI e RMV, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai qëndroi në Muftininë e Strugës ku u prit nga Muftiu Strugës Mr Salim Sulejmani me stafin e tij. Reisul Ulema vëmendje të veçantë i kushtoi vakufit te ri ku mundësohet kthimi i Hamamit tē vjetër dhe rifunksionimit të tij.
Gjatë kësaj vizite, Kryetari i BFI e RMV, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai me Muftiun biseduan që menjiherë të fillojë nisma për ndërtimin e objektit të ri – vakuf sepse është vend qëndror dhe mjaft atraktiv.
Reisul Ulema uroj kthimin e këtij vakufi të dikurshëm që në mënyrë të padrejtë është tjetërsuar në të kaluarën.

Comments are closed.