[:al]Reisul Ulema vizitoi kryetarin e Komunës së Butelit [:]

[:al]

Shkup, 9 janar – Sot, Reisul Ulema i BFI-së H. Sulejman ef. Rexhepi, është pritur për një vizitë zyrtare nga kryetari i Komunës së Butelit, z. Velimir Smilevski, të cilit ia ka uruar postin në krye të kësaj Komune duke i dëshiruar punë të mbarë dhe shumë suksese.
Ndryshe, me z. Smilevski efendi Rexhepi ka biseduar edhe për shumë çështje që i tangojnë sidomos myslimanët e kësaj Komune, çështje këto, të sferave të ndryshme, të cilat detyrimisht e shtojnë nevojën për një bashkëpunim esencial në mes të kësaj Komune dhe BFI-së

[:]

Comments are closed.