[:al]Reisul Ulema vizitoi Komunën e Strugës[:]

[:al]Strugë, 13 janar – Sot Reisul Ulema i BI-së, H. Sulejman ef. Rexhepi, i shoqëruar nga Muftiu i Strugës mr. Salim ef. Sulejmani, ka vizituar Komunën e Strugës ku u prit nga Kryetari z. Ramiz Merko. Duke ia uruar postin e kryetarit të Komunës, efendi Rexhepi i ka kërkuar z. Merkos që të jetë i mishëruar me të gjitha interesat e qytetarëve struganë, të cilt, duke ia dhënë masovikisht votën edhe një herë dëshmuan se e duan Ramiz Merkon.

Gjitashtu, Kryetari i BFI-së H. Sulejman ef. Rexhepi e ka faënderuar z. Merkon për gatishmërinë e tij të vazhdueshme që të bashkëpunojë me organin e BFI-së, Myftininë e Strugës, dhe të jetë një ndihmesë e konsiderushme në tejkaimin e clido probem që paraqitet përgjatë aktiviteteve të këtij organi.

[maxgallery id=”8247″][:]

Comments are closed.