[:al]Reisul Ulema vizita të ndryshme në Stamboll[:]

[:al]Kreu i BFI së gjatë viztës së tij në Stamboll ka pasur disa vizita me personalitete të ndryshme duke filluar me Valiun z. Vahdettin Ozcan, me kryetarin e Komunës së Arnavutkoy z. Ahme Haşimi dhe me biznismenin z. Mustafa Kolunsag.

Reisul Ulema ju dha një letërnjoftim të shkurt mbi funksionimin e BFI institicionet që ka dhe të arriturat e këtij institucioni.[:]

Comments are closed.