[:al]Reisul Ulema uron Kryetarin e Komunës së Pllasnicës z. Ismail Jaovski [:]

[:al]Shkup, 18 nëntor – Reisul Ulema h. Sulejman ef. Rexhepi, i shoqëruar nga disa bashkëpunëtor tê vet, ka zhvilluar një takim pune me Kryetarin e Komunês së Pllasnicës, z. Ismail Jaovski. Ef. Rexhepi e uroi kryetarin për fitoren e tij duke i dëshiruar sukses në punën si dhe duke kërkuar nga ai që të vazhdojë të jetë edhe në shërbim të interesave fetare që i kanë banorët e kësaj komune.

[maxgallery id=”7716″][:]

Comments are closed.