REISUL ULEMA U PRIT NGA KRYETARI I TIKËS Z. SERKAN KAYALAR

Më 21.03.2023 Reisul Ulema i BFI e RMV, H. Hfz. Shaqir ef, Fetai, së bashku me delegacionin e BFI u prit nga Kryetari i TIKËS në Ankara z. Serkan Kayalar.
Pasi shprehu ngushëllime të sinqerta për viktimat e tërmerit që goditi Republikën e Turqisë, Kreu i BFI e RMV, vazhdoi bisedimet për shumë çështje të bashkpunimit të ndërsjellë.
Reisul Ulema njiherit i falënderoi për punët e deritanishme dhe mbeti me shpresë se ky bashkpunim do të vazhdojë edhe në të ardhmen.

Comments are closed.