REISUL ULEMA U PRIT NGA ABASADORI I RMV NË ANKARA Z. JOVAN MANASIJEVSKI DHE ZV. I TIJ Z. ANIF DAUTI

Reisul Ulema i BFI e RMV H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, i cili udhëheq delegacioni e lartë të BFI e RMV në Turqi për vizitë ngushllimi Dijanetit të Republikës së Turqisë në krye me Prof Dr. Ali Erbash, u prit nga Ambasadori i RMV në Ankara të Turqosë Z. Jovan Manasievski dhe Zv. Ambasadori Z. AnIf Dauti.
Reisul Ulema me delegacionin e tij shprehu falënderime për këtë pritje dhe i uroi detyrën e re të Ambadadorit të RMV në Ankara të Turqisë.
Ambasadori Jovan Manasievski poashtu i shprehi falēnderimet e tija të sinqerta për respektin që tregoi Reisul Ulema me bashkpuntorët e tij dhe bisedoi gjërë e gjatë për rrjedhat e bashkpunimit në mes RMV dhe Republikës së Turqisë.
Njiherit Reisul Ulema shprehu mirënjohje Zv. Ambasadorit Z. Anif Dautit i cili gjatë tërë vizitave të tij ju qëndroi në përcjellje në shenjë rrespekti dhe lehtësimit të vizitave me insritucione të ndryshme.

Comments are closed.