REISUL ULEMA RESPEKTOI PERSONAT ME AFTËSI TË KUFIZUARA TE SHOQATA “MIRËSIA”

Të shtunën më 03.12.2022 Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetai bashkë me Muftiun e Shkupit Dr. Qenan ef. Ismaili dhe Shefin e Kabinerit Dr. Abdulkerim Iseinin, referentin e Muftinisë së Shkupit Z. Fesal Kadriu me ftesë të Shoqatës për persona me nevoja të kufizuara “Mirësia” morrën pjesë në manifestimin e një vjetorit të themelimit të kësaj Shoqate dhe 3 Dhjetorin – Dita ndërkombëtare të personave me nevoja të veçanta për t’u solidarizuar me të gjithë këtë kategori të njerëzve. Kryetari i Shoqatës “Mirësia” Z. Abaz Berisha përshëndeti të pranishmit për prezencën në veçanti BFI e RMV dhe Muftinin e Shkupit dhe të gjithë kontribuesit për të ndihmuar personat me nevoja të veçanta. Njiherit sot u ndanë edhe disa karroca me rymë për 5 persona nga donatorë të Dijanetit me seli në Hamburg të Gjermanisë.
Solemnitetitn e përshëndeti Reisul Ulemaja, Muftiu i Shkupit, deputeti Z. Izet Mexhiti, Mushaviri Z. Mustafa Mesten, etj.
Reisul Ulemasë H. Hfz Shaqir ef. Fetait për kontributin e dhënë të gjithë institucionet e saja iu nda mirënjohje.
Vërtetë u vërejtë gëzim i madhë tek personat me nevoja të veçanta, familjet e tyre dhe mbollën emocionet tek të gjithë të pranishmit.
Zoti bekoftë.

Comments are closed.