REISUL ULEMA PRITI Z.MUSTAFA MESTENIN PËR TAKIM PËRSHËNDETËS

Të enjten më 24.03.2023, Reisul Ulema i BFI H. Hfz. Shaqir ef. Fetai priti Z. Mustafa Mesten, tashmë ish Atashe për çështje fetare pranë Ambasadës së Turqisë në Shkup me rastin e kalimit në detyrë të re në Bursa të Turqisë.
Reisul Ulema i shprehu falenderimin e tij për bashkpunimin e mirëfilltë në mes dy institucioneve.
Edhe Z. Mustafa Mesten falënderoi Reisul Uleman për bashkpunimin e sinqertë dhe për aktivitetet e përbashkëta në sfera të ndryshme.
Me rastin e takimit lamtumirës në shenjë respekti dhe mirënjohjeje i ndau dekoratë.

Comments are closed.