REISUL ULEMA PRITI Z. MUHAMED ZEQIRIN DREJTOR I SH.F. “NAIM FRASHËRI” NË KUMANOVË

Reisul Ulema i BFI e RMV H. Hfz. Shaqir ef.Fetai i shoqëruar nga,Z. Ismet ef Ademi, priti Drejrorin e SHF ” Naim Frashëri” në Kumanovë Z. Muhamed Zeqirin dhe mësimdhënësin e etikës fetare Z. Fejzullah Emini, ligjërues i Etikës fetare. Reisul Ulema ju shprehu mirënjohje për kontributin e dhënë në zhvillimin e vlerave edukativo arsimore në këtë shkollë si dhe aktivitetet tjera në sfera të ndryshme. Drejtori, në emër të kolektivit të shkollēs Reisul Ulemasë i dorëzoi mirënjohje për kobtributin e dhënë në ngritjen e vlerave islame dhe më gjërë dhe i dorëzoi ftesën për pjesmarrje në solemnitetin me rastin e 7 Marsit Ditës së arsimit që do të mbahet në Shkollën fillore ” Naim Frashëri” në Kumanovë.

Comments are closed.