REISUL ULEMA PRITI PËRFAQËSUESIN E LARTË TË DIJANETIT TË TURQISË Z. NADËR AJDËN

Të martën më 29.11.2022 Reisul Ulema H. Hfz.Shaqir ef Fetai priti përfaqësuesin e lartë të Dijanetit të Turqisë z. Nadër Ajdën tē shoqëruar nga Atasheu për çështje fetare pranë ambasadës së Turqisë Z. Musrafa Mesten.
Mysariri nga Turqia bisedoi për shumë çështje të organizimit të jetës fetare në Turqi, për punën e Dijanetit dhe për angazhimin e tij në çështjet e inspektimit të punëve në këtë insritucion.
Z. Nadër Ajdën, në Dijanet kryen funkcionin e Kryeinspektorit të punëve të këtij institucioni.
Reisul Ulema i falënderoi për dëshirën e tij që tē vizitojē BFI e RMV dhe i shpjegoi për punët dhe rrjedhat e BFI e RMV në vend.

Comments are closed.