[:al]Reisul Ulema priti në takim lamtumirës drejtorin e TIKA[:]

[:al]Sot me datë 10.04.2016 Reisul Ulema i BFI-së h. Sulejman ef. Rexhepi priti në takim lamtumirës drejtorin e TIKA z. Teoman Tiryaki, ku kreu i BFI-së falenderoi për bashkëpunimin e sinqertë që ka pasur BFI me TIKËN dhe për punët që i kan kryerer dhe ngel me shpresë së bashkpunimi ynë institucional do të vazhdojë edhe mëtej.

Tiryaki falenderoi Reisul Ulemanë për mikpritjen dhe bashkëpunimin ndërinstitucional dhe premtori në vazhdimin e shumë projekteve me vlerë në vënd.

Gjithashtu u nënshkruajt marveshje e shprehjes së  vullnetit të mirë në lidhje me konzervimin dhe restaurimin e kompleksit Arabati Baba Teqe në Tetovë e cila është pronë BFI-së në R. e Maqedonisë.

[maxgallery id=”5780″][:]

Comments are closed.