REISUL ULEMA PRITI KRYESINË E KUVENDIT TË STUDENTËVE TË FSHI NË SHKUP

Reisul Ulema i BFI e RMV H. Hfz. Shaqir ef. Fetai priti Kryrtarin e Kuvendit të studentëve të Fakultetit të shkencave islame në Shkup Z. Luftim Deharin me anëtarët e kryesisë. U bisedua për shumë çështje që kanë të bëjbë me mirëvajtjen e punëve në sferën e aktiviteteve të studentëve dhe ju premtojë përkrahje në aktivitetet e tyre.

Comments are closed.