REISUL ULEMA PRITI HAFIZ SEID IMERIN PAS SUKSESIT TË MADHË NË GARAT E KUR’ANIT NË KAIRO TË EGJIPTIT

Me rastin e suksesit të madhë të Hafizit Seid ef. Imerit sot Reisul Ulema i BFI e,RMV H. Hfz. Shaqir ef. Fetai e priti sot në kabinetin e tij në shenjë respekti dhe mirënjohjeje ku në garat botërore të hifdhit të Kur’anit famëlartë në Kairo të Egjiptit, në një konkurencë të fortë u radhit në vendin e tetë që paraqet një e arritur madhe. Reisul Ulema në emër të BFI e RMV dhe në emrin e tij shprehi urimet e përzemërta për këtë sukses të madh duke i dëshiruar shëndet, jetë të gjatë dhe suksese të reja në rrugëtimin e tij islam.
Për këtë sukses Reisul Ulema i ndau edhe mirënjohje në shenjë respekti dhe përkrahje.

Comments are closed.