REISUL ULEMA PRITI AMBASADORIN E RI TË AUSTRISË NË SHKUP

REISUL ULEMA PRITI AMBASADORIN E RI TË AUSTRISË NË SHKUP
Më 06.11.2023 Reisul Ulema i BFI e RMV H. Hfz. Shaqir ef. Fetai me bashkpuntorët e tij priti ambasadorin e ri të Austrisë në RMV Z. Martin Pammer, i cili u njoftua me BFI e RMV, organizimin e saj, rrjedhat e kohës, ambijentin multikonfesional dhe multinacional në shoqëri, kultivimi i dialogut ndërfetar, paqës dhe tolerancës në këtë nënqiell, rruga e RMV në BE dhe ndanë shqetësimin e tyre për luftrat në botë, në veçanti viktimat e luftës në Ripin e Gazës dhe paqja si vlerë më e madhe në botë.
U bisedua edhe çështja e projekteve të përbashkëta në sfera të ndryshme si dhe njohja me vlerat e vendit dhe shiqërisë në RMV.
Reisul Ulema i BFI e RMV i shprehi falënderimet e tij për vizitën e rëndësishme dhe ndër të parat që i bën ambasadori i ri austriak.

Comments are closed.