REISUL ULEMA PRITI AMBASADORIN E EGJIPTIT Z. HALID OMARE

Të mërkurën më 22.03.2023 Reisul Ulema i BFI e RMV H. Hfz. Shaqir Fetai priti Ambasadorin e Egjiptit me seli në Sofje Z. Halid Omare. Vizita kishte karakter të shprehjes së urimeve me rastin e hyrjes në muajin e Ramazanit ku njëri tjetrit i dëshiruan shëndet dhe agjërim të këndshëm.
Në mes tjerash biseduan për çështje të bashkpunimit të BFI me institucionet fetare në Egjipt në veçanti me Universitetin e Ez’herit dhe Muftininë e Egjiptit.
Reisul Ulema i shprehi falënderime të përzemërta për këtë gjest vëllazëror.

Comments are closed.