REISUL ULEMA PREZENT NË REZIDENCËN E AMBASADËS GJERMANE ME FTESË TË AMBASADORES ZNJ. HOLSTEJN

Të mërkurën mē 30.11.2022 me ftesë të Ambasadores së Gjermanisë Znj. Anke Holstein Reisul Ulema e BFI H. Hfz Shaqir ef Fetai, i shoqêruar nga Mr. Mustafa Dauti, drejtor për marrëdhënie me jashtë morri pjesē në Rezidencën e ambasadës me rastin e fjalimit të Presidentit gjerman Ekselencës së tij Frank- Walter Shtajmajer, ku dha porosotë dhe këshillat e tij për bashkpunimin e Gjermanisë dhe RMV, ku edhe njiherë dha përkrahje integrimit në BE dhe investimet e Gjermanisë në Maqedoninë e Veriut.
Në bisedën e lirë Presidenti shprehi përshtypjet e mira që i kanë arritur për punën racionale dhe kooperative të BFI e RMV në rrjedhat e kohës, si dhe rolin pozitiv të saj nē shoqëri.
Në këtë tubim morrën pjesë përfaqësues të qeversë, pushtetit lokal, prijës të bashkësive fetare dhe më gjërë.

Comments are closed.