[:al]Reisul Ulema në pritje të organizuar nga Ambasadori Reka për Festën e Pavarësisë së Shqipërisë[:]

[:al]SHKUP, 27 nëntor – Me rastin e Festës së Pavarësisë së Shtetit Shqiptar, Ambvasadotri i Ambasadës në Shkup, z. Fatos Reka, ka organizuar një pritje në të cilën mori pjesë Reisul Ulema i BFI-së, H. Sulejman ef. Rexhepi si dhe trupi diplomatik në Shkup, zyrtarëve të lartë shtetëror e partiak dhe figurave të ndryshme të jetës shoqërore. Ambasadori Fatos Reka, duke ju uruar mirëseardhje të pranishmëve tha se rrugëtimi i Shqipërisë për tu formësuar në një shtet ashtu siç është sot ka qenë shumë i vështirë me shumë mohime. Pas fjalimit të ambasadorit Reka dhe pas pjesës zyrtare mysafirët e shumtë kaluan në pjesën joformale të mbrëmjes të shoqërimit dhe këmbimit të bisedave.

[maxgallery id=”7892″][:]

Comments are closed.