REISUL ULEMA NË MESIN E BASHKATDHETARËVE TANË NË BASHKËSINË ISLAME KULTURORE SHQIPTARE NË BREMEN TĒ GJERMANISË

Më 30.04.2023 Reisul Ulema i BFI e RMV bashk me Mr. Salim ef Sulejmanin dhe Dr. Abdulkerim Isenin qēndruan në vizitē të Bashkësisë islame shqiptare nē Bremen të Gjermanisē ku u pritēn nga Kryesia e Xhamisë, imami Xhamisë Valmir ef Zeqirin dhe kryesia e Xhamisë. Ishte një pritje vëllazërore nga të gjith të pranishmit. Ishte një Qendër e madhe pronë e tërë besimtarëve, aktivistëve të mirënjohur ne veçanti teologu i mrënjohur një konteibues i madhe në menaxhim dhe në shpjegim të Islamit Hoxhë Qazmedin ef. Shaqirin si dhe hoxhën e mirënjohur që ēshtë i angazhuar në këtë qendre me aktivitete të ndryshme Hoxhë Xhemajli Abaz Ibra nga Rahoveci, nē veçanti aktivistët e mirënnihur dhe bisnesmen të suksesshëm si Z. Gazhi Zendeli, Z. Mersel Ismani,
Reisul Ulema mbajti ligjēratēn e tij ku në emer të BFI e RMV uroj punën e besimtarëve të Bremint, punën e madhe në pronësine e objektit të madhë dje shumë angazhime tjera. Në veçanti ju shprehim mirēnjohje pēr kontributin e madhë që japin në fondin e institucioneve tē Bashkēsisē islame në RMV, dhe ju falēnderoj për pritjen vëllazërore.

Comments are closed.