REISUL ULEMA NĒ FESTËN E 28 NËNTOR – DITA E FLAMURIT ORGANIZUAR NGA AMBASADORI I SHQIPËRISË NË SHKUP Z. FATOS REKA

REISUL ULEMA NĒ FESTËN E 28 NËNTOR – DITA E FLAMURIT ORGANIZUAR NGA AMBASADORI I SHQIPËRISË NË SHKUP Z. FATOS REKA
Reisul Ulema i BFI e RMV H. Hfz. Shaqir ef. Fetai i shoqëruar nga u.d. Myftiu i Tetovës Dr. Hfz. Selver ef. Xhemaili dhe drejtori i “Medresesë Isa Beu” në Shkup Dr. Islam ef. Islami. mori pjesë në solemnitetin e 28 Nëntorit – Dita e flamurit dhe Pavarësisë.
Në këtë pjesmarrje masovike morën pjesë personalitete të larta të sferave të ndryshme.
Ambasadori i Shqipërisë Z. Faton Reka përshëndeti të pranishmit duke ju uruar Festën e madhe të 28. Nëntorit me mbarësi, paqe dhe solidaridet.

Comments are closed.