Reisul Ulema i BFI së në varrimin e h. Selim Muçës

Sot me dhembje dhe me plotë dinjitet përcollem për në ahiret vellain tonë, një nga figurat më meritore për mëkëmbjen e fesë Islame ndër vëllezerit tanë në Shqipëri, H. Selim ef. Muca, i cili derisa drejtoi Komunitetin Mysliman në Shqipëri dha një kontribut të madh në zhvillimin dhe avansimin e fesë Islame në atdheun tonë. Allahu ia bëftë dritë dhe e shpërbleftē me xhenet.
selim

selim1

selim2

selim3

selim4

Comments are closed.