Bashkësia Fetare Islame në Republiken e Maqedonisë së Veriut
Bashkësia Fetare Islame e Republiken së Maqedonisë së Veriut

REISUL ULEMA I BFI NË RMV, H. HFZ. SHAQIR EF. FETAI, PRITET NË ZYRAT E KOMUNITETIT MUSLIMAN SHQIPTAR NGA KRYETARI H. BUJAR EF. SPAHIU

Paraditën e sotme, Reisul Ulema i BFI në RMV, Hfz. Shaqir ef. Fetai, u prit nga Kryetari i Komunitetit Mysliman Shqiptar, H. Bujar ef. Spahiu në selinë e KMSH.
I shoqëruar nga Drejtori për Marrëdhënie me Botën Arabe pranë Rijasetit të BFI, H. Ismet ef. Ademi, Reisul Ulema, H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, vizitoi H. Bujar ef. Spahiun, Kryetarin e KMSH-së, për një takim miqësor.
Në takim, H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, u mirëprit nga nikoqiri dhe biseduan konstruktivisht për të ardhmen e përbashkët të Bashkësive Islame të rajonit.
Përndryshe, kjo është vizita e parë e Reisul Ulemasë pas zgjedhjes së tij në krye të BFI në RMV, më 18 nëntor 2020.

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, Abonohu tani.

Ju gjithashtu mund të lexoni