[:al]Reisul Ulema i BFI mori pjesë në Akademin përkujtimore kushtuar “Demonstratatve të vitit 1968”[:]

[:al]

22 dhjetor 2018 Tetovë Reisul Ulema i BFI h. Sulejman ef. Rexhepi i shoqëruar nga Muftiu i Tetovës prof. dr. Qani ef. Nesimi si dhe nga shefi i kabinetit mr. Muzemil Osmani mori pjesë në Akademin përkujtimore kushtuar ” Demonstratave të vitit 1968″  organizuar nënpërkujdesjen e kreut të BDI z. Ali Ahmeti.
Për të përshkruar ngjarjen e vitit 1968 me kumtesa u paraqiten historianë dhe protagonist të ngjarjeve të vitit 1968 si z. Hakif Bajrami, z.Fehari Ramadani, z.Hydajet Iseni dhe z. Zumer Neziri
[maxgallery id=”10829″]

[:]

Comments are closed.