REISUL ULEMA I BFI E RMV MER PJESË NË KONFERENCËN NDËRKOMBËTARE NË LONDËR ORGANIZUAR NGA LIGA BOTËRORE ISLAME – RABITA

Të shtunën më 11.03.2023, Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame të RMV, Reisul Ulema H.Hfz. Shaqir Fetai i shoqëruar nga H.Ismet Ademi, drejtor për sektorin për marrëdhënie me botën islame mori pjesë në Konferencën ndërkombëtare të organizuar nga Liga botërore islame – RABITA në Londër me pjesmarrje të një numri të madh të liderëve fetarë, ne veçanti në Evropë.
Konferenca do të zgjasë dy ditë, me 11 dhe 12.03.2023.

Comments are closed.