[:al]Reisul Ulema i BFI-së takim pune me Ambasadoren e Turqisë[:]

[:al]Shkup, 8 nëntor – Reisul ulema i BFI së h. Sulejman ef. Rexhepi, i shoqëruar me bashkëpuntorët e vet, sot në Ambasadën e Republikës së Turqisë ka zhvilluar një takim shumë të frytshëm me Ambasadoren znj. Tulin Erkal Kara. Gjatë bisedës u vë theksi mbi bashkëpunimin permanent dhe shumë të ngushtë në mes të BFI-së dhe Ambasadës së Turqisë në Shkup. Me këtë rast u nënvizuan një sërë kontributesh e suksesesh të arritura falë këtij bashkëpunimi vëllazëror. Në fund të dy bashkëbiseduesit konkluduan se ky bashkëpunim patjetër që do të vazhdojë duke u intensifikuar edhe më tej.

[maxgallery id=”7584″][:]

Comments are closed.