[:al]Reisul Ulema i BFI h. Sulejman ef. Rexhepi vizitë Muftinisë së Stambollit[:]

[:al]

Këto ditë Reisul Ulema h. Sulejman ef. Rexhepi u prit në një takim zyrtar nga Muftiu i Stambollit Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ. Kreu i BFI gjatë këtij takimi ka folur mbi gjendjen faktike dhe mbi pozitën juridike të institucionit më të lart të BFI. Po ashtu ka folur për të arriturat dhe pengesat që ka ky institucion.

Prof dr. Hasan Kamil YILMAZ falenderoi Reisin për informacionet e dhëna dhe ngeli me shpresë për një bashkëpunim të ndërsjellt mes dy institucioneve.

[maxgallery id=”5848″][:]

Comments are closed.