Bashkësia Fetare Islame në Republiken e Maqedonisë së Veriut
Bashkësia Fetare Islame e Republiken së Maqedonisë së Veriut

Reisi takohet me personalitete të ndryshme

 

 

Kryetari I Bashkësisë Fetare Islame në RMV, H. Hfz. Shaqir ef. Fetai, nga vizitat zyrtare që bëri në Republikën e Turqisë,  ishte edhe vizita e:

– Mustafa Çuhadar – Kryetar i Departamentit të Diyanet TV;

– Erdal Atalay – Kryetar i departamentit për marrëdhënie me botën e jashtme;

– ish-Atasheut për Çështje Fetare për Maqedoninë e Veriut pranë Ambasadës së Turqisë në Shkup z. Murat Alkan të cilin e falënderoi për kontributin e dhënë dhe bashkëpunimin cilësor gjatë shërbimit.

 

Merr përditësime në kohë reale në pajisjen tënde, Abonohu tani.

Ju gjithashtu mund të lexoni