Reisi në iftarin e TIKA-s

Reisi në iftarin e TIKA-s

Në darkën tradicionale të iftarit, të shtruar nga Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA), më 28 maj, 2019, në hotel “Double Tree by Hilton” në Shkup, me ftesë të Koordinatorit Ajtekin Ajden ka marrë pjesë edhe Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Reis’ul-Ulema h. Sulejman ef. Rexhepi, i shoqëruar nga disa bashkëpuntorë të tij. Në iftar, duanë e të cilit e ka bërë kreu i BFI-së së RMV, kanë qenë të pranishëm edhe shumë personalitete të ndryshme nga RMV dhe nga Republika e Turqisë.

 

Comments are closed.