[:al]Reisi në iftar me përfaqësuesit e OEVP[:]

[:al]Oda Ekonomike Veriperendimore organizoi iftar për personalitete të veçanta të vendit, në të cilin mori pjesë edhe Reisul Ulema, haxhi Sulejman ef. Rexhepi. Me këtë rast u nderua Reisul Ulema me fjalën e vet në formë të lutjes drejtuar Allahut xh.sh. që tua pranojë agjërimin dhe ibadetet pjesëmarrësve në këtë iftar si dhe të gjithë myslimanëve. Po ashtu duanë e iftarit e bëri Reisul Ulemaja, duke uruar në fund që takime të këtilla të përbashkëta të jenë sa më të shpeshta, sepse, mbi të gjitha janë në funksion të përafrimit sa më të madh të myslimanëve të vendit.

[maxgallery id=”6428″][:]

Comments are closed.