Reis Ulema në iftarin që shtroi kreu i BDI

Më 25.08.2011 në Shkup, Reis ul Ulema i BFI, H. Sulejman ef. REXHEPI ishte mysafir në iftarë që e shtroi Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali AHMETI. Në këtë iftar morrën pjesë ministra, zv/ministra, deputet dhe funksionar të tjerë nga rradhët e BDI-së.
Por, gjithashtu ditë më parë Reis ul Ulema i BFI-së, H. Sulejman ef. REXHEPI i shoqëruar nga Sekretari i Përgjithshëm, h. Afrim Tahiri morri pjesë në iftarin e shtruar nga i ngarkuari me punë në Ambasadën Amerikane në Shkup, Brian Aggeler.

iftar222 iftar333 iftar444

Comments are closed.