Reis-ul-Ulemaja viziton Austrinë

Reis-ul-Ulemaja i Bashkësisë Fetare Islame të RM, H. Sulejman ef. Rexhepi, i shoqëruar nga Sekretari i Përgjithshëm, h. Afrim ef. Tahiri,  qëndruan për vizitë në Austri.
Bashkatdhetarët tanë që jetojnë dhe veprojnë në diasporë, përkatësisht në Perëndim, të cilët janë ngushtë të lidhur me fenë dhe vendëlindjen, aktivitetet e tyre fetare dhe kombëtare i organizojnë përmes qendrave islame të themeluara në periudha të ndryshme, numri i të cilave, konform nevojave, është gjithnjë në rritje.

168621_139753939421314_100001601261346_267680_2181781_n 179881_139754549421253_100001601261346_267687_5847727_n 182458_139754349421273_100001601261346_267683_1215461_n

Comments are closed.