Reis ul Ulema takoi myftiun Tërnava

Më 28.01.2011 në lokalet e Rijasetit të Bashkësisë Fetare Islame, Reis ul Ulema, H. Sulejman ef. REXHEPI realizoi takim me delegacionin e Bashkëisë Islame të Kosovës në krye me myftiun, Naim ef. Tërnava.

Gjatë këtij takimi nga dy krerët e institucioneve legale legjitime të Maqedonisë dhe Kosovës gjegjësisht BFI dhe BIK u diskutua lidhur me organizimin dhe zhvillimin e jetës fetare islame në dy vendet.
reisi dhe ternava 1
reisi dhe ternava 2
reisi dhe ternava 3

Comments are closed.