Reis ul Ulema takoi ambasadorin e Katarit në Shkup

LOGO BFIMë 4 dhjetor 2013, Reis ul Ulema i BFI-së, H. Sulejman ef. Rexhepi zhvilloi takim me ambasadorin e Katarit me zyrë në Shkup, Hassan Abdullah Al- Mahmoud. Kreu i BFI-së, ef. Rexhepi fillimisht i dëshiroi mirëseardhje ambasadorit të Katarit duke i shprehur qëndrimin të këndshëm dhe bashkëpunim marrë parasysh se është e vetmja ambasad nga bota arabe, të cilin e njoftoi me aktivitetet e BFI-së dhe gjithçka që lidhë jetën fetare islame me këtë institucion shekullor. Ambasadori, Hassan Abdullah Al- Mahmoud falënderoi Reis ul Ulemanë për vizitën, me çrast shprehi kënaqësi lidhur me aktivitetet e BFI dhe i dëshiroi suksese të mëtutjeshme institucionale BFI në realizimin e aspiratat e saja.

Comments are closed.