Reis ul Ulema në promovimin elektronik të Enciklopedisë Islame

foto111Reis ul Ulema i BFI-së, H. Sulejman ef. Rexhepi ishte pjesëmarrës në promovimin elektronik të Enciklopedisë Islame në Stamboll, Enciklopedi kjo që nga Bashkësia Islame e Turqisë dhe Qeveria turke, u vlerësua si kapitali më grandioz që tregon kulturën islame në botë. Reis ul Ulema i BFI-së në këtë ceremony promovimi ishte i shoqëruar nga Doc. Dr. Fahrudin Ebibi, Dekan i Fakultetit të Shkencave Islame – Shkup. Me këtë rast, kryetari i BFI-së, ef. Rexhepi ka realizuar takime me zyrtarë të lartë të qeverisë dhe Bashkësisë Islame të Turqisë. Në mesin e personaliteteve që ka takuar ef. Rexhepi është kryeministrin e Turqisë, Rexhep Taip Erdogan, ministri i Drejtësisë, Bekir Bozdag, kreytarin e Bashkësisë Islame, Prof. Dr. Mehmet Gormez, krerë të Bashkësive Islame të Ballkanit dhe më gjërë si dhe zyrtarë të tjerë të lartë.

foto111 foto222 foto333 foto444

Comments are closed.