Reis ul Ulema dhe Erdogan në Mustafa Pashë

Dje më 29.09.2011 në orët e pasditës Reis ul Ulema i BFI-së, H. Sulejman ef. Rexhepi takoi kryeministrin turk Rexhep Taip Erdogan në xhaminë e Mustafa Pashës.

basbakan

Të pritur nga një numër i madhë i qytetarëve musliman brenda dhe jasht xhamisë së Mustafa pashës edhe një herë dëshmoi afërsinë që kemi me mikun tonë të madh turk, Erdogan dhe bashkëpunëtorët e tij. Gjatë vizitës së kësaj xhamie e cila para disa muajve u lëshua në përdorim pas një pune të madhe u restaurua, ishte dëshir e kryeministrit Erdogan që edhe ai të vizitojë këtë xhami e cila është e rrallë dhe me pozitë jashtëzakonisht të bukur.  Reis ul Ulema dhe Erdogan biseduan rreth ecurisë së restaurimit të xhamisë së Mustafa Pashës dhe historikut të xhamis.

Comments are closed.